PRIJAVA
ODJAVA

The Restaurant

Prepustite se pristni kulinarični izkušnji lokalnih in mediteranskih jedi

V kolikor želite preživeti čas ob vrhunskih okusih začinjenih s prijazno postrežbo, ste vabljeni v The Restaurant. V središču Ljubljane vas čaka kulinarično doživetje s poudarkom na slovenski in mediteranski kuhinji. Posebnost naše restavracije so jedi, pripravljene na odprtem ognju.

Vedno sveže domače surovine spremenimo v dišečo harmonijo nepozabnega okusa. Za vaše ugodje poskrbi prijazno osebje, ki vam k izbrani hrani z veseljem priporoči najboljšo vinsko spremljavo.

Podajte se v srce Ljubljane za lagodnimi trenutki brezskrbnega užitka
Sodoben ambient restavracije, enkratna ponudba pristnih jedi in navdihujoča lokacija sredi mesta ustvarjajo edinstveno čarobno vzdušje, ki spremeni vsako kosilo ali večerjo v prvovrstno gurmansko in družabno izkušnjo.

Odpiralni čas

07:00 - 23:00
Jedilni list
Jedilni list v celoti predstavlja aktualno ponudbo restavracije in jedi, ki jih naročite tekom celega dne. Ponudbo redno osvežujemo in prilagajamo sezoni ter ponudbi svežih lokalnih surovin. Vabljeni v The Restaurant, kjer boste v vsakem letnem času uživali v pristnih okusih.

Galerija

Vrhunske storitve

The Hotel vam nudi vse in še več, kot le udobno nočitev. The Hotel je vaše ljubljansko domovanje s popolnim naborom izbranih storitev. Ne glede na vaš namen potovanja v našem hotelu poskrbimo, da bo vaš obisk Ljubljane nepozabna izkušnja.

Duplex soba z mansardo in teraso na strehi hotela