PRIJAVA
ODJAVA

The Hotel Ljubljana

The Hotel Ljubljana je popolnoma nov 4-zvezdični butični hotel, zasnovan na podlagi modernih arhitekturnih smernic. Nahaja se v starem mestnem jedru, tik ob Ljubljanici. The Hotel gostom nudi udobje, sprostitev in odlične storitve.

Ne glede na to, ali ste na oddihu ali na poslovnem potovanju, je The Hotel Ljubljana v samem srcu Ljubljane popolna izbira za vas. Naše gostoljubno osebje vas bo prepričalo, da smo vredni vašega zaupanja.

Storitve hotela:

Prisrčno vabljeni! Veselimo se vašega obiska.

Storitve

Informacije

Prijava:

Od:14:00

Odjava:

Do:11:00

Min. starost:

18

Hišni ljubljenčki

The Restaurant

Kulinarično razvajanje v obliki lokalnih jedi v sodobni interpretaciji. Vabljeni!

Začnite dan z zajtrkom,
pripravljenim od srca

Po jutru se dan pozna in dobro jutro naredi okusen in bogat zajtrk. Takšen, ki ga za vas vsak dan sveže pripravijo kuharski mojstri. Zajtrk, ki ga ponuja The Hotel, je vedno narejen iz pristnih domačih surovin dobavljenih direktno od lokalnih pridelovalcev.

Dobro jutro in dober tek.

Bivanje v samem Ljubljane

The Hotel Ljubljana vam ponuja edinstveno izhodišče za raziskovanje Ljubljane in vseh njenih znamenitosti, ki jih lahko obiskujete peš, brez zamud. Lokacija v srcu mesta na nabrežju Ljubljanice tik ob Šuštarskem mostu, vam ponuja ekratno možnost doživeti pristen utrip starega jedra in celega mesta v kateremkoli času dneva.

Vse ljubljanske znamenitosti so vam na dosegu roke

Duplex soba z mansardo in teraso na strehi hotela