PRIJAVA
ODJAVA

Kontakt

Prisrčno dobrodošli

Srčnost in prijazen odnos je naša zaveza. Dragi gostje, zagotavljamo vam vrhunsko in nepozabno doživetje. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja ali želje, smo tukaj, za vas.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšno sobo lahko rezerviram?
V hotelu lahko izbirate med petimi tipi sob. Economy sobe s solarno nišo ponujajo miren kotiček v središču mesta. Sobe višjega razreda Deluxe ponujajo izjemne poglede na Mestni trg, na reko Ljubljanico ali na Ljubljanski grad. V najvišjem nadstropju se nahajata tako soba Deluxe s teraso kot tudi soba Duplex z mansardo in teraso. Obe sobi omogočata prijetno zasebnost in ponujata prečudovite poglede na staro mestno jedro in na grajski stolp. Vse sobe imajo zasebne kopalnice, minibar, TV z mednarodnimi kanali, sef ter so klimatizirane.

Vsako jutro vas iz sladkih sanj prebudi vonj po dišeči kavi in svežem francoskem pečenem pecivu. Pri izboru sestavin skrbimo za raznolikost okusnih in zdravih izdelkov slovenskih lokalnih pridelovalcev. Zajtrki so streženi a la carte, pripravljeni po vašem okusu. Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Zajtrk strežemo vsak dan od 7.00 do 11.00.

V sklopu hotela deluje restavracija po imenu, The Restaurant. Chef prisega na ekološke sestavine. Na krožnikih boste našli simfonijo okusov slovenske in mediteranske kulinarike. Posebnost The Restaurant je priprava dobrot na odprtem ognju ter bogata izbira vin.

The Hotel se nahaja v srcu Ljubljane, v starem mestnem jedru. Vse znamenitosti so v neposredni bližini hotela.
The Hotel nima lastnega bazena. Za vaše dobro počutje gradimo SPA v naših kletnih prostorih , ki vam bo na voljo v bližnji prihodnosti.
The Hotel nima lastnega fitnessa. Z veseljem vam rezerviramo termin v izbranem bližnjem fitnessu.

Cene se razlikujejo glede na tip sobe in sezono. Vse cene so navedene glede na tip sobe in željeni termin. Za več informacij se obrnite na recepcijo na tel. +386 (0)1 5883 200 ali na mail info@thehotel.si.

The Hotel se nahaja v starem mestnem jedru, v peš coni. Posledično je neposreden dostop do hotela z vozilom onemogočen. Gostom so na voljo javne parkirne hiše in javna parkirišča v neposredni bližini hotela.

Naš parkirni prostor se nahaja na začetku območja za pešce. Na voljo imamo le nekaj parkirnih mest.

Ponujamo vam naš parkirni prostor, ki se nahaja na začetku območja za pešce, 5 minut hoje stran. Cena je 20€ na dan.

Prosimo, preverite lokacijo na Google Zemljevidih. Poiščite “Parkirišče The Hotel Ljubljana”, ali pa sledite povezavi spodaj.

Parkirne rezervacije sprejemamo le v 24/48 urah pred prihodom gosta.

Za pot od parkirišča do hotela je na voljo brezplačni prevoz (od 06.00 do 22.00, telefon 00386 31 666 331) po imenu Kavalir. Za dodatne informacije se lahko obrnete na recepcijo hotela.

Parkirne hiše in parkirišča:

(po spodaj navedenem ceniku se parkirnino plača pri blagajniku, takoj po vstopu v parkirno hišo se zglasite pri blagajniku) Cenik: 24 ur/ 25 eur 2 dni/ 45 eur 3 dni/ 55 eur 4 dni/ 60 eur 5 dni/ 65 eur Vikend (petek od 16.30 do ponedeljek 07.30) / 35 eur

Uradna prijava v hotel je od 14. ure dalje. V primeru zgodnjega prihoda, vas bomo z veseljem sprejeli, v kolikor bo to možno.

Odjava je vsak dan najkasneje do 11. ure.

Duplex soba z mansardo in teraso na strehi hotela