PRIJAVA
ODJAVA

Pogoji poslovanja

Podatki o podjetju

The Hotel LJ d.o.o.
Cesta v Hrib 20
1210 Ljubljana-Šentvid, Slovenia

P.E.: The Hotel LJ
Cankarjevo nabrežje 29
1000 Ljubljana, Slovenia

Davčna številka: 23758872
Matična številka: 8149763000

Banka: Unicredit Banka Slovenija d.d.
IBAN: SI56 2900 0005 2584 430

Banka: Addiko Bank d.d
IBAN: SI56 3300 0000 9529 368

Kontakt recepcija: +386 (0)1 5883 200

Delovni čas recepcije: 24 ur

Email: info@thehotel.si

Hvala, da ste se odločili za namestitev pri nas. Želimo vam prijetno bivanje in dovolite nam, da vas seznanimo s pogoji poslovanja hotela.

Valuta

Vse cene storitev hotela so v valuti evro (€ / EUR) in imajo vključen DDV.

Rezervacija

Gost lahko opravi rezervacijo preko spletne strani www.thehotel.si, pisno na elektronski naslov info@thehotel.si, po telefonu na številki +386 (0)1 5883 200 ali osebno na recepciji hotela. Rezervacijo lahko opravi tudi na spletnih portalih tretjih stran. V primeru rezervacije na spletnem portal se gost strinja s pogoji rezervacije na spletnem portalu in istočasno tudi s splošnimi pogoji hotela.

Garancija rezervacije

Za garancijo vaše rezervacije je potrebna veljavna plačilna oz. kreditna kartica ali nakazilo avansa v znesku 30% zneska rezervacije. Kartico gosta bremenimo za celoten znesek bivanja na dan rezervacije.

V ceno namestitve ni vključena turistična taksa, ki znaša:

  • za odrasle osebe: 3,13 EUR po osebi na dan
  • za otroke med 7. in 18. letom starosti: 1,57 EUR po osebi na dan

Vljudno vas prosimo , da ob rezervaciji navedete število vseh oseb, ki bodo bivale v sobi, ne glede na starost.

Sprememba rezervacije

Za spremembo rezervacije/odpoved rezervacije se obrnite na zgoraj navedene kontakte. Rezervacijo brezplačno odpoveste do 48 ur pred predvidenim prihodom zavedenim v potrditvi rezervacije (do 10. ure, 48 ur pred datumom prihoda).

Kadar gost ne pride in svoje rezervacije pravočasno ne odpove, se mu obračuna 100 % cena ene nočitve, razen če je v pravilih o odpovedi določeno drugače.

Plačilo storitev

The Hotel sprejema za plačilo storitev naslednje kreditne in debetne kartice:

Visa, Mastercard/Eurocard, Diners, Maestro, JCB, UnionPay

Storitve hotela lahko poravnate tudi v gotovini, preko naročilnice in računa oz. predračuna.

Način plačila preko naročilnice velja samo za podjetja. V tem primeru mora biti naročilnica dostavljena fizično v hotel ali poslana po elektronski pošti na naslov info@thehotel.si najkasneje na dan prihoda gosta do 12. ure.

Ob plačilu po predračunu je potrebno poslati potrdilo o plačilu predračuna na elektronski naslov info@thehotel.si. Predračun mora biti poravnan najkasneje 24 ur pred prihodom gosta.

Prijava/odjava gostov

Prijava poteka od 14:00 – 24:00, odjava je možna do 11:00 ure na dan odhoda.

Rezervirana soba je gostom na razpolago do 24. ure na dan prihoda. V primeru kasnejšega prihoda je gost dolžen predčasno obvestiti hotel – najkasneje do 24. ure na dan prihoda.

Zgodnja prijava ali pozna odjava sta možni po predhodnem dogovoru.

Ob prijavi morajo gostje imeti s seboj veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list). Ob prijavi izpolnijo tudi registerski obrazec. Prav tako morajo gostje predložiti plačilno ali kreditno kartico, ki so jo uporabili ob rezervaciji hotela.

Predčasni odhod

Hotel ni dolžen vrniti hotelskemu gostu/stranki vrednosti nočitve za predčasni odhod. Za morebitne izjeme glede na razlog predčasnega odhoda, je potrebna odobritev s strani vodstva.

Otroci

Otroci do 6. leta starosti v sobi s starši oz. dvema odraslima osebama bivajo brezplačno. Za otroke od 6. do 12. leta starosti je cena nočitve 15€. Za otroke, starejše od 12 let, se zaračuna enako doplačilo kot za odrasle, če bivajo na dodatnem ležišču v sobi s starši.

The Restaurant

V sklopu hotela je gostom na razpolago restavracija The Restaurant, ki streže lokalne in mediteranske jedi v sodobni interpretaciji.

A la carte ponudba restavracije je na voljo od 12.00 do 22.00 ure, The Restaurant zapira ob 23.00 uri.

Zajtrk

V ceni bivanja (nočitev z zajtrkom) je vštet postrežen zajtrk, ki je na voljo v hotelski restavraciji The Restaurant od 7.00 do 11.00 ure.

Hišni ljubljenčki

Hišni ljubljenčki so dovoljeni. Doplačilo je 20 eur na bivanje.

Parkiranje

The Hotel zagotovi parkirne prostore pri zunanjih ponudnikih ali na bližnjih parkiriščih. O pogojih najema parkirnega mesta in cenah vas bodo informirali na recepciji hotela ob rezervaciji.

Hotelska kartica

Hotelska kartica je last hotela in je namenjena odpiranju vrat ob vstopu v sobo in koriščenju drugih izbranih storitev hotela. Hotelsko kartico prejme gost ob prijavi in jo je dolžen ob odjavi oddati na recepciji hotela.

Kajenje

V prostorih hotela kajenje ni dovoljeno.

Darilni boni

Darilni bon je veljaven do izteka datuma veljavnosti, ki je naveden na vsakem posamičnem darilnem bonu. V kolikor na darilnem bonu datum veljavnosti ni zapisan, se šteje, da je darilni bon veljaven eno leto od datuma izdaje. Originalne darilne bone je potrebno predložiti pred koriščenjem storitev v gostinstvu in ob prijavi v hotel na recepciji.

Naročilo dodatnih storitev

V primeru naročila dodatnih storitev v izvedbi tretje stranke, se gost strinja, da za ustrezno izvedbo zahtevane storitve posredujemo podatke gosta izvedbeni stranki. To se nanaša na izvedbo transportnih storitev, storitev pranja in kemičnega čiščenja, organizacijo izletov in podobno.

Nagradne igre

Hotel lahko na svojih spletnih straneh ali na Facebook ter Instagram profilih objavi različne nagradne igre. V tem primeru veljajo splošni pogoji nagradnih iger.

Veljavno pravo

Za te splošne pogoje velja slovenska zakonodaja. Stranki se dogovorita za izključno pristojnost slovenskih sodišč.

Duplex soba z mansardo in teraso na strehi hotela